Reviews

Ervaringen van opdrachtgevers

Voor het feest ter ere van het 105 jarig bestaan van Plieger, was ik op zoek naar een eventmanager. En wat zijn we blij dat we Jacqueline hebben gevonden! Ze heeft voor ons een geweldig feest georganiseerd, volledig in stijl van de roaring twenties. Ze zag mogelijkheden en had ideeen die we zelf nooit bedacht hadden: van een geheime speakeasy bar in een lege loods op ons terrein (de hit van de avond) tot het geweldige entertainment van de Big Juke box Show. De samenwerking was top en als klant hebben we geen moment stress gehad. De touwtjes waren bij Jacqueline volledig in handen, dus ik zou haar zeker aanbevelen. Hartelijk dank Jacqueline!
Samanta Kok Schuurkes
management assistente Plieger
(organisatie Business event)
Jacqueline regelt al jaren het kerstfeest van Bink voor ruim 500 medewerkers. Heel fijn, want dan weet je dat het goed komt. Jacqueline is een echte vakvrouw: zij neemt de hele organisatie van het feest op zich en regelt van het begin tot het eind alles tot in de puntjes. Zij is professioneel, creatief, denkt mee, en komt haar afspraken altijd na. Daarbij is zij ook nog eens een heel leuke, enthousiaste vrouw, met wie het fijn samenwerken is. Ik kan haar iedereen aanraden!
José Kuyper
medewerker Marketing & Communicatie
(organisatie Business event)
In september 2022 een weekend het 15-jarig bestaan van Royal Ingredients Group gevierd. Bsure events heeft het weekend vorm gegeven en veel (alles) uit handen genomen. Zij hebben fantastisch werk verricht en goed naar onze wensen geluisterd. Voor ieder idee had Jacqueline een contact en kon het worden uitgevoerd. Een feestbus, een helikoptervlucht, een limoncello bar op de feestavond, segway rijden en in het bos een mobiele koffie tent. Iedereen was na afloop vol lof! Echt supper genoten. Zeker voor herhaling vatbaar en daar wachten wij geen 15 jaar mee. Bsure Events, Jacqueline bedankt!!
Remco de Boer
Directeur
(organisatie Business event)
Jacqueline was ons aanbevolen door een goede relatie - en zij heeft ons werkelijk geweldig geholpen bij het organiseren van een groot feest in de prive sfeer. Het meedenken, afstemmen, de catering, het personeel, de aankleding en de entertainment - alles was helemaal af! We hebben care free ons eigen feest beleefd omdat Jacqueline en haar team de regie overnamen ter plekke. Ik kan Bsure Events/ Jacqueline echt van harte aanbevelen !
 
Heleen Dura van Oord
Co-founder at Vivid Venture
(organisatie Private event):
De samenwerking met Jacqueline heb ik als zeer prettig ervaren. Wat ik vooral fijn vond was dat haar serviceniveau zeer hoog is. Ze denkt mee, werkt snel en efficient en je kunt er 100% van op aan dat ze de gemaakte afspraken en planningen nakomt. Dat zorgt ervoor dat je als klant met een gerust hart opdrachten bij haar neerlegt en dan ook zeker weet dat alles geregeld wordt.
Debbie Overeem
Project en communicatiemanager
(organisatie kerstgeschenken)
Jacqueline heeft voor ons een geweldig feest georganiseerd. Altijd bereikbaar en werkt professioneel. Jacqueline heeft alles uit handen genomen van de voorbereidende werkzaamheden, contractonderhandelingen tot aan de begeleiding en aansturing op de avond zelf. Wij hebben dit geweldige feest alleen zo professioneel kunnen geven door de begeleiding van Jacqueline. Daarnaast is Jacqueline gewoon een aardige vrouw die mensen voor zich wint. Een volgend feest wordt zeker weer door haar georganiseerd.
Xander Verheij
Owner Invint BV
(organisatie Business event)
Jacqueline heeft ons event tot in de puntjes verzorgd! Vanaf het begin tot de nazorg van het evenement, was zeer prettig. Jacqueline reageerde snel op elke vraag, was super bereikbaar en begrijpt waar ze over praat. Ook op de avond zelf zorgde zij ervoor dat wij ons nergens druk over hoefde te maken. Ze regelde alles, en zonder enige vorm van onzekerheid. Een vakvrouw! Ik zou morgen meteen weer samenwerken met haar!
Debby Verheij
Owner Pink Rebel
(organisatie Business event)
Jacqueline, wat ben jij een veelzijdige creatieve duizendpoot. Meedenker die uitvoert altijd positief! Voor jou zijn er geen problemen maar uitdagingen en die durf ik zeker met je aan! Een inspiratie op het gebied van bruggen bouwen, een sparringspartner op het vakgebied en je enthousiasme werkt aanstekelijk! Een aanwinst voor het echte evenementen werk! Chapeau!
Domenik Romano
Salemanager Didi Fashion
(organisatie Sample Sale)
Onlangs heb ik een geweldig bedrijfsfeest mogen beleven en organiseren in samenwerking met BsureEvents. Aan werkelijk alles werd door Jacqueline gedacht en tot op de puntjes geregeld en verzorgd. Hierdoor heb ik zelf ook zorgeloos kunnen genieten😃 Nogmaals heel veel dank voor deze topavond Jacqueline!
Maaike Namink
Assistant managing Director ABN AMRO Private Banking International
(organisatie Business event)
Jacqueline heeft voor ons een off-site voor 80 personen incl overnachting georganiseerd. Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. Alle afspraken werden prima nagekomen. Ook toen bleek dat we een verkeerd budget hadden doorgegeven kwam Jacqueline met een goede oplossing. Het programma was tot in de puntjes goed geregeld. Verder was ze deze 2 dagen ook aanwezig om alles goed in de gaten te houden. Na afloop stond ze open voor feedback. Kortom het perfecte bedrijf voor het organiseren van een evenement met een hele fijne en open communicatie. Volgende keer weer.
Mireille Willemsen Janssen
assistent ABN Amro Bank Real Estate
(organisatie off-site)
Binnen mijn bedrijf, organisatie en locatie voor bijzondere buitenevenementen midden in het bos bij Lage Vuursche- heb ik op buitengewoon plezierige wijze samengewerkt met Jacqueline Wij hebben haar leren kennen als een absolute meerwaarde in de organisatie van zeer geslaagde evenementen. Mercedes, Talpa en Welkoop waren enkele hiervan met aantallen tussen 200 en 550. Productpresentaties, workshops, kennisoverdracht in combinatie met bbq, foodtrucks en buitenspelen vormden de ingrediënten van de zeer geslaagde totaalplaatjes die in samenwerking met de daadkrachtige, sprankelende Jacqueline zijn neergezet. Erg prettig hoe de organisatie- en realisatie-processen met haar verlopen: een goede samenspraak en doortastend overleg, punctualiteit en kritische blik, gedetailleerdheid in het zetten van de puntjes op de i en een nauwgezette stiptheid in het vastleggen van wensen en heldere afspraken maken van haar een professionele en betrouwbare partner. Wij zien dan ook met veel plezier uit naar de realisatie van een volgend geslaagd project.
Inez Kroon
eigenaar Feel Good Tent Event
(Eventmanagement)
Jaqueline heeft ons geholpen met de organisatie van een super-event, een privé optreden van een bekende muzikant ,voor een publiek van 120 man. Foutloos, positief en pro-actief. Erg professioneel
Kees de Jong
columnist, speaker, investor, Scaling/Growth Expert, NL Groeit,
Scaleup Company, Freshstream PE
(organisatie Private event)
Jacqueline heeft ons 30 jarig jubileum onvergetelijk gemaakt! Planning, organisatie, leuke verrassingen en begeleiding van begin tot eind kon simpelweg niet beter! Een dikke 10 met een griffel!
Robbert Vlaanderen
Commercieel Directeur Accord Groep
(organisatie Bedrijfsuitje)
Jacqueline heeft inmiddels meerdere keren voor mijn bedrijf de organisatie van onze feesten en bijeenkomsten verzorgd. De complimenten die wij ontvangen van de deelnemers of gasten zijn te danken aan haar professionele inzet en de leuke ideeën die zij verwerkt in de organisatie. Graag beveel ik haar aan indien een feest of zakelijke bijeenkomst georganiseerd moet worden. Ik hoop dat ook in de toekomst zij dit voor ons blijft organiseren
Dennis Schabracq
CEO Codelogic Benelux BV
(organisatie Bedrijfsuitje)
We zijn weer terug uit Munchen. Het waren voor ons heerlijke dagen, we hebben genoten! Alles was top geregeld. De chauffeur met een mooie auto, het hotel, de fabrieksbezoek. En wat een heerlijke stad is Munchen! Heel veel dank voor de organisatie van deze mooie en voor ons onvergetelijke reis!!
Ron Hemmer
CFO Hunkemoller
(organisatie Private event)
“Dankzij Jacqueline is ons kerstfeest van ruim 450 medewerkers een enorm succes geworden. Vanwege het steeds grotere aantal medewerkers en een tekort aan tijd besloten we dit jaar het kerstfeest uit handen te geven. Normaal gesproken ben ik daar erg slecht in, maar door haar daadkrachtige optreden en haar ‘doorpakmentaliteit’ kon ik het al snel loslaten en had ik er alle vertrouwen in dat het goed kwam. En dat kwam het zeker! Ik krijg nog steeds berichtje van medewerkers dat zij enorm hebben genoten.”
Eltekeh Luijendijk
Safety Group
(organisatie Business event)
Jacqueline is gewoon een topper. Betrouwbaar, komt afspraken na, is erg creatief en heeft oog voor details. Of het nu om grotere of kleinere events gaat, dit kun je prima aan haar toevertrouwen! Dank wederom Jacqueline, ik heb er weer een waanzinnige herinnering bij
Timo Bleeker
For Conference
(organisatie Business event)
“Ieder jaar gaat For Conference er op uit met zijn medewerkers. Dit blijft vaak beperkt tot een etentje of een kleine andere activiteit. In 2015 wilden wij dit anders aanpakken en wel in de vorm van een beleving waar men nog lang over na zou praten. Via via zijn wij in contact gekomen met Jacqueline van Bsure Events. Zij had direct door welke kant wij op wilden en kwam snel met een aantal mogelijkheden. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een ballonvaart inclusief catering op de locatie. Zowel op de grond als in de ballon hebben we genoten van heerlijke gerechten en mooie wijnen. Ballonvaren was voor iedereen een onbeschrijfelijke ervaring, wat een rust, wat een uitzicht. En wat was alles tot in details goed verzorgd. De locatie, de ballon met een For Conference vlag aan de mand, het eten… Jacqueline heeft precies aangevoeld wat wij wilden en tot in de kleinste details alles geregeld. Door deze goede ervaring wilden wij ons kerstdiner op een andere manier vieren dan het standaard reserveren van een restaurant. Ook hier kwam Jacqueline heel snel met een aantal fantastische ideeën. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een diner in een echte boshut. In een romantische, winterse omgeving was alles weer tot in de puntjes geregeld. Van de dekentjes met de namen, het diner, de fakkels, de gastspreker, bijpassende kerstpakketten en veilig thuiskomen met een BOB-service. Opnieuw een ervaring waar iedereen het bij For Conference nog lang over heeft gehad. De enorme creativiteit, de snelheid van handelen en oog voor ieder detail kenmerkt Jacqueline. Ook in de toekomst zal zij een rol blijven spelen binnen onze organisatie.”
Marc van Grieken
For Conference
(organisatie Business event)
“Het was een huwelijksdag om nooit te vergeten! Dat is het zeker geworden mede dankzij de geweldige en professionele inzet van Jacqueline van den Berg van Bsure Events. Zij heeft ons huwelijk tot in alle details geperfectioneerd. Waar een ander stopt gaat zij door. Van tevoren heeft zij met ons een draaiboek doorgenomen en zij heeft goed geluisterd naar onze wensen. Zij heeft met kleine aanpassingen, aanvullingen en details onze mooiste dag nog specialer gemaakt. Jacqueline is een professionele, goed georganiseerde dame die je met een gerust hart je huwelijk of evenement kan laten organiseren!”
Marcelle Overduijn-Bruinsma
(organisatie huwelijksdag)
Bruiloft RM
“Jacqueline is wedding planner geweest voor onze bruiloft op 25 januari 2014. Tijdens de planfase was ze zeer proactief, gestructureerd en creatief. Een huwelijksdag moet de overtreffende trap zijn. Jacqueline gaf tijdens de voorbereidingen continu het gevoel dit doel voor ogen te hebben, wat zeer prettig was. Het resultaat was verbluffend en overtrof zelfs onze eigen verwachtingen. De dag zat perfect in elkaar, de planning was top en aan de kleinste details (decoratie, sfeer, etc.) was gedacht. Het avondfeest was van de ‘buiten categorie’. Het zat boordevol verassende elementen waardoor het vanaf het begin één groot feest was. Veel gasten hebben aangeven nog nooit zo’n goed (bruilofts)feest te hebben gehad. Kortom, met Jacqueline in de lead als wedding/event planner koers je op een zeer betrouwbaar en uniek event af. Ze zal je verwachtingen overtreffen!”
Jan Willem Brummelman
(organisatie huwelijksdag)
Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak ken ik Jacqueline als een creatieve, betrouwbare, collegiale en punctuele vrouw die goed luistert naar de wensen van de klant en die zo goed mogelijk uitvoert. Ideeën te over en 100% inzet.
Danielle van Essen
Stern Auto
(organisatie Business event)

Laten we samen onvergetelijke belevenissen maken