Over mij

Welkom

Ik ben Jacqueline van den Berg; organisator, perfectionist en creatieveling. Ruim 20 jaar werkzaam in de evenementenbranche.

Een evenement is pas geslaagd als het onvergetelijk is. Dat is mijn uitgangspunt voor elke opdracht. Ik word gelukkig van het totaalplaatje verzorgen: brainstormen, organiseren, verrassen, stylen en natuurlijk altijd die puntjes op de i. Telkens twee, drie stappen vooruit denken en verrassen met nét dat beetje anders en dat beetje meer.

Passend bij het doel, de wens en het budget brainstormen over de invulling van het event. En voor mij begint dan het feest al… ik vind het heerlijk om precies uit te vinden wat de gewenste sfeer moet zijn en welke partijen ik daarvoor samen moet brengen. Met elkaar maken we er een onvergetelijke belevenis van!

Een kleinschalig evenementenbureau dus zeer slagvaardig en flexibel. Een vast aanspreekpunt, geen grote overheadkosten, logge procedures of 9 tot 5 mentaliteit. Wel een toegankelijke prijsstelling, snel schakelen en zo goed als 24/7 bereikbaar. Ik verras je graag met bijzondere ideeën en onontdekte locaties. 

Ik geniet ervan als ik mensen zie genieten en kan ontzorgen. Dat is de reden dat ik zo’n plezier in mijn werk heb.

Als je denkt dat mijn energie, persoonlijkheid en ideeën een toegevoegde waarde voor jouw event kunnen zijn, dan hoor ik graag van je! 

 

 

LATEN WE SAMEN
ONVERGETELIJKE BELEVENISSEN MAKEN