Exclusieve concepten

Onderstaand enkele door mij ontwikkelde exclusieve concepten

Flying dinner

Combineer een bijzondere ballonvaart met een heerlijk diner in de lucht

Altijd al eens een ballonvaart willen ervaren? Het samen opbouwen en vertrouwd raken met de heteluchtballon, de spanning bij het opstijgen, heerlijk zweven boven Nederland met adembenemende uitzichten, de serene rust die je in de lucht ervaart….. een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis.  En hoe bijzonder is het om een ballonvaart te combineren met een culinaire invulling. Heerlijke wijnen en mooie gerechtjes die zowel op de grond als boven in de lucht worden geserveerd door een chef-kok die gespecialiseerd is in het koken op grote hoogte. Nodig je partner(s), zakelijke relaties of medewerkers  uit voor deze onvergetelijke belevenis. Het Flying Dinner concept wordt geheel op maat georganiseerd. De prijs is onder andere afhankelijk van het aantal personen en de wensen met betrekking tot de culinaire invulling. Mogelijk vanaf 2 personen tot en met grotere gezelschappen met meerdere ballonnen tegelijk.

Kerstfair

Combineer je kerstborrel met een kerstfair en iedere medewerker stelt zelf zijn kerstpakket samen

Ieder jaar is het weer moeilijk om een passend kerstpakket samen te stellen voor je medewerkers. De ene medewerker vindt dit leuk, de ander dat. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit los ik graag voor je op met het organiseren van een kerstfair. Geheel afgestemd op de medewerkers van het bedrijf nodigen we diverse ondernemers uit met hun producten. De medewerkers kunnen dan een keuze maken uit het assortiment en zo hun kerstpakket zelf samenstellen. En de medewerkers die er niet bij kunnen zijn? Ook voor hun hebben we een oplossing op maat: op een later tijdstip online hun pakket uitzoeken en thuis laten bezorgen. Bekijk het filmpje dat ik maakte van het kerstfeest bij Traffic Support en proef de sfeer van deze onvergetelijke belevenis.

Christmas Drive Thru

Hét Coronaproof alternatief voor de kerstborrel en het uitreiken van de kerstgeschenken

Wil je een kerstborrel, kerstdiner of kerstfeest met gepaste afstand? Zoek je een leuke en originele manier om de kerstgeschenken uit te reiken aan je medewerkers? Dan is de Christmas Drive Thru hét event voor jouw bedrijf!
Op een externe locatie of bij jouw bedrijf op de parkeerplaats, loods of magazijn! Omdat de medewerkers niet uit de auto komen en we de kerstpakketten in de achterbak leggen kunnen we volledig op afstand werken.
Stel je eens voor…Je komt aanrijden op de locatie en ziet daar een gigantische Drive Thru staan volledig in kerstsfeer gedecoreerd. Mega grote kerstbomen, een arrenslee, duizenden sfeervolle lichtjes en gezellige kerstmuziek met een dikke beat van de DJ. Je wordt enthousiast ontvangen door 2 kerstelfjes. Ze wassen je voorraam zodat jij de drive thru experience glashelder ervaart. Je rijdt door naar de volgende stop waar je kerstpakket in de achterbak van de auto wordt gezet. Bij de laatste stop krijg je nog een leuke kerstattentie mee om aan je binnenspiegel te hangen. Als uitbreiding is het mogelijk om bijvoorbeeld een borrelpakket of foodpakket uit te reiken zodat de medewerkers thuis nog kunnen genieten van een drankje en/of hapje. Alles is mogelijk we stellen graag de perfecte Xmas Experience voor je samen.

Kinderkleding en speelgoedbeurs XXL

Inmiddels de grootste en gezelligste Kinderbeurs van heel Nederland

Deze  beurs organiseer ik  in het voorjaar en najaar in Hilversum,  Den Bosch, Amsterdam,  Schiedam en Zutphen. Dit zijn maar liefst zo’n 2.000 beursplaatsen per jaar. Op deze beurs breng ik heel veel vraag en aanbod samen. Vele bezoekers komen voordelig en gezellig inkopen op deze beurs. Zowel particuliere als zakelijke verkopers komen zo wat bijverdienen met de verkoop van hun kinderitems. Het unieke aan deze kinderbeurs is dat er zowel tweedehands als nieuwe kinderkleding en speelgoed te vinden is. Grote én kleine merken worden aangeboden. Verder worden er ook accessoires, sieraden en zelfs zelf ontworpen collecties verkocht. Nergens anders vind je zoveel kramen en divers assortiment bij elkaar. Maar ook nergens anders komen zoveel bezoekers langs om te kopen.

Gooise kinderkleding en speelgoedbeurs

Laten we samen onvergetelijke belevenissen maken