Exclusieve concepten

Onderstaand enkele door mij ontwikkelde exclusieve concepten

Flying dinner

Combineer een bijzondere ballonvaart met een heerlijk diner in de lucht

Altijd al eens een ballonvaart willen ervaren? Het samen opbouwen en vertrouwd raken met de heteluchtballon, de spanning bij het opstijgen, heerlijk zweven boven Nederland met adembenemende uitzichten, de serene rust die je in de lucht ervaart….. een ballonvaart is een onvergetelijke belevenis.  En hoe bijzonder is het om een ballonvaart te combineren met een culinaire invulling. Heerlijke wijnen en mooie gerechtjes die zowel op de grond als boven in de lucht worden geserveerd door een chef-kok die gespecialiseerd is in het koken op grote hoogte. Nodig je partner(s), zakelijke relaties of medewerkers  uit voor deze onvergetelijke belevenis. Het Flying Dinner concept wordt geheel op maat georganiseerd. De prijs is onder andere afhankelijk van het aantal personen en de wensen met betrekking tot de culinaire invulling. Mogelijk vanaf 2 personen tot en met grotere gezelschappen met meerdere ballonnen tegelijk.

Kerstfair

Combineer je kerstborrel met een kerstfair en iedere medewerker stelt zelf zijn kerstpakket samen

Ieder jaar is het weer moeilijk om een passend kerstpakket samen te stellen voor je medewerkers. De ene medewerker vindt dit leuk, de ander dat. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit los ik graag voor je op met het organiseren van een kerstfair. Geheel afgestemd op de medewerkers van het bedrijf nodigen we diverse ondernemers uit met hun producten. De medewerkers kunnen dan een keuze maken uit het assortiment en zo hun kerstpakket zelf samenstellen. En de medewerkers die er niet bij kunnen zijn? Ook voor hun hebben we een oplossing op maat: op een later tijdstip online hun pakket uitzoeken en thuis laten bezorgen. Bekijk het filmpje dat ik maakte van het kerstfeest bij Traffic Support en proef de sfeer van deze onvergetelijke belevenis.

Kinderkleding en speelgoedbeurs XXL

Inmiddels de grootste en gezelligste Kinderbeurs van heel Nederland

Deze  beurs organiseer ik  in het voorjaar en najaar in Hilversum,  Den Bosch, Amsterdam,  Schiedam en Zutphen. Dit zijn maar liefst zo’n 2.000 beursplaatsen per jaar. Op deze beurs breng ik heel veel vraag en aanbod samen. Vele bezoekers komen voordelig en gezellig inkopen op deze beurs. Zowel particuliere als zakelijke verkopers komen zo wat bijverdienen met de verkoop van hun kinderitems. Het unieke aan deze kinderbeurs is dat er zowel tweedehands als nieuwe kinderkleding en speelgoed te vinden is. Grote én kleine merken worden aangeboden. Verder worden er ook accessoires, sieraden en zelfs zelf ontworpen collecties verkocht. Nergens anders vind je zoveel kramen en divers assortiment bij elkaar. Maar ook nergens anders komen zoveel bezoekers langs om te kopen.

Gooise kinderkleding en speelgoedbeurs

Laten we samen onvergetelijke belevenissen maken